Kan en e-postbruker selv endre sitt passord?

Ja. Alle e-postbrukerene kan logge seg på administrasjonspanelet for e-post, og endre sitt passord.

For å logge deg på administrasjonspanelet, som en e-postbruker,kan du velge "E-postadmin" under Kontoadministrasjon til høyre på denne websiden.

Bytt da ut "postmaster" med det du har foran @ i din e-postadresse.

Fra dette e-postpanelet kan også e-postbrukeren evt. sette en feriesvarmelding, hvis han/henne måtte ønske dette.