Kundeverktøy

Punycode konverterer

Punycode er en metode for å representere Unicode-tegn med ASCII-tegn. Det ble utviklet for å tillate domenenavn med ikke-latinske tegn (for eksempel Norske, kinesiske, arabiske eller kyrilliske tegn) å bli brukt i nettadresser, som normalt bare støtter ASCII-tegn.

Punycode-konvertering involverer to trinn. Først må alle ikke-ASCII-tegn i domenenavnet erstattes med en sekvens av ASCII-tegn som begynner med en bestemt prefix, vanligvis "xn--". Deretter konverteres de gjenværende tegnene i domenenavnet til en sekvens av tall og bokstaver som er gyldige i ASCII. Den resulterende strengen er punycode-representasjonen av det opprinnelige domenenavnet.

Når du skriver inn et domene med spesialtegn, vil nettleseren din automatisk konvertere det til punycode før det sendes til nettstedets server. Dette sikrer at domenenavnet kan behandles og tolkes riktig av alle systemer som bruker det.


Supersterkt passord med vår passord generator

Ved å bruke en kombinasjon av store og små bokstaver, tall, og spesialtegn i lange passord, gjør du det betydelig vanskeligere for angripere å gjette eller knekke passordet ditt. I tillegg reduserer unike passord for hver konto risikoen for at flere kontoer kompromitteres samtidig.


Passordlengde: 14 (Vi lagrer ingen passord)

Effektivt domenesøk med WHOIS-analyse og umiddelbar bestilling


Se eier av IP-adresser

Finn IP-adressen til et domenenavn