Driftsmeldinger

På denne siden finner du de siste 5 driftsmeldingene fra Itpays, de siste 90 dagene. En sak kan ha tre ulike status-koder: Åpen sak (jobbes med av teknisk personell akkurat nå), Venter (dette er en sak som er varslet frem i tid) og sist og ikke minst Løst/lukket (saken er løst).

Problemer med VM-host

09.06: Tjenesten er på vei opp. Årsaken til problemene var feil på en disk-kontroller i systemet.

08.09: Vi opplever for øyeblikket problemer med en VM-host. Teknikere jobber med feilsøking, og vil oppdatere denne meldingen når mer informasjon foreligger.

Dato: 6. mars 2021   Status: Lukket