Driftsmeldinger

På denne siden finner du de siste 5 driftsmeldingene fra Itpays, de siste 90 dagene. En sak kan ha tre ulike status-koder: Åpen sak (jobbes med av teknisk personell akkurat nå), Venter (dette er en sak som er varslet frem i tid) og sist og ikke minst Løst/lukket (saken er løst).

Oppdatering av programvare (WEB5, WEB6, LXC2, LXC3, LXC4, LXC5)

Natt til tirsdag den 04.06.2019 i tidsrommet 01.00 til 03.00 vil vi oppdatere programvare på noen av våre hosting-servere.

Det vil kunne forekomme mindre brudd når dette arbeidet pågår.

Vi beklager evt. ulemper dette måtte medføre for de berørte kunder.

Dato: 4. juni 2019   Status: Lukket

Feil på publisering av nye DNS-oppføringer

Vi opplever problemer med en av våre DNS tjenester som publiserer oppdateringer til autorative navnetjenere dns[13].itpays.net.

Teknikere jobber med å løse dette, og det er antatt rettet innen kort tid.

Dato: 31. mai 2019   Status: Lukket

Oppdatering av programvare (CPB05)

Natt til fredag den 31.05.2019 i tidsrommet 01.00 til 03.00 vil vi oppdatere programvare på en av våre hosting-servere (backend05).

Det vil kunne forekomme mindre brudd når dette arbeidet pågår.

Vi beklager evt. ulemper dette måtte medføre for de berørte kunder.

Dato: 31. mai 2019   Status: Lukket

Planlagt vedlikehold på VM host-server (X17-BFR-OSL-NO)

Natt til lørdag 27.04.2019 i tidsrommet 00.00 til 06.00 vil det bli utført rutinemessig vedlikehold på en VM-host, X17-BFR-OSL-NO.

Det kan forekomme brudd på enkelte tjenester mens arbeidet pågår.

Dato: 27. april 2019   Status: Lukket