Driftsmeldinger

På denne siden finner du de siste 5 driftsmeldingene fra Itpays, de siste 180 dagene. En sak kan ha tre ulike status-koder: Åpen sak (jobbes med av teknisk personell akkurat nå), Venter (dette er en sak som er varslet frem i tid) og sist og ikke minst Lukket (saken er løst).


Opplever problemer med DNS for enkelte kunder
Vi opplever for tiden problemer med sonen til enkelte kunder. Vi jobber for å feilsøke og rette dette så raskt som mulig.
Problem fikset 20:48, saken lukkes.
Dato: 22. februar 2024   Status: Lukket

Problemer med leveranse av epost til Office 365
Oppdatering 11.10.2023: Det ser ut som Microsoft har rettet problemene de hadde med Office 365 rundt i 19-20 tiden. Meldinger blir ikke lenger køet opp hos oss for levering. Vi beholder allikevel meldingen som åpnet, frem til vi har fått en tilbakemelding fra Microsoft på dette - og at problemene ikke dukker opp på ny.

Microsoft sin Office 365 tjeneste har for øyeblikket problemer med å motta epost. Problemene oppstod rundt kl. 07.00 CEST og fører til at epost som blir sendt via våre servere (og andre epostleverandører) blir køet opp, og ikke levert umiddelbart.

Dette gjelder mottakere som:

- Kunder av Office 365
- Outlook.com
- Hotmail.com

Microsoft sier dette om problemet de opplever idag:

Current status: We’ve identified that a recent service update, applied to a section of infrastructure responsible for enforcing IP address anti-spam rules, contains a change which is inadvertently causing impact. We’re developing and validating a fix to revert to the most recent stable service version to remediate impact.
Dato: 11. oktober 2023   Status: Lukket