Hvordan setter jeg opp en epostkonto i en Samsung mobil

Her er trinnene for å sette opp en e-postkonto på en Samsung-mobil.

1. Åpne "Innstillinger"-appen på telefonen.

2. Rull ned og trykk på "Kontoer og sikkerhetskopi".

3. Velg Administrer kontoer

4. Trykk på "Legg til konto".

5. Velg "E-post".

6. Velg "Andre" under konfugurer E-post"

7. Skriv inn e-postadressen din og passordet ditt i de angitte feltene.

8. Trykk på "Manuell oppsett".

9. Skriv inn serverinformasjonen din, inkludert innkommende og utgående serveradresser (se informasjon under), portnummer og sikkerhetstype.

10. Trykk på "Neste" og følg resten av veiviseren for å fullføre konfigurasjonen

Når du har fullført disse trinnene, vil e-postkontoen din være konfigurert på Samsung-mobilen, og du vil kunne få tilgang til e-posten din direkte fra telefonen.

Oppsett for konto hos IT PAYS AS

Inngående server: mail.itpays.no
- type: IMAP
- port (kryptert SSL): 993
Utgående server: mail.itpays.no
- type: SMTP
- port (kryptert STARTTLS): 587
Brukernavn: Hele din epostadresse
Passord: Passord dere valgte i kontrollpanel