Hvordan sette opp mailen min i Mac Mail

1. Åpne Mail-appen på Macen din.

2. Klikk på "Mail" -menyen og velg "Legg til konto".

3. Velg "Annen e-postkonto".

4. Skriv inn navnet ditt, e-postadressen din og passordet ditt i de aktuelle feltene og klikk på "Fortsett".

5. Velg "IMAP" som kontotype, og fyll inn serveradressen for innkommende e-post ("mail.itpays.no") og serveradressen for utgående e-post ("mail.itpays.no").

6. Skriv inn brukernavnet ditt og passordet ditt for innkommende og utgående servere.

7. Klikk på "Opprett" for å fullføre oppsettet av e-postkontoen.

Oppsett for konto hos IT PAYS AS

Inngående server: mail.itpays.no
- type: IMAP
- port (kryptert SSL): 993
Utgående server: mail.itpays.no
- type: SMTP
- port (kryptert STARTTLS): 587
Brukernavn: Hele din epostadresse
Passord: Passord dere valgte i kontrollpanel