Hvordan koble til flere webdisk kontoer

Om du alt har koblet deg til en webdisk, kan du opplever problemer med koble til en ny. Om du opplver dette kan du gjøre følgende.

1. Finn frem brukernavn (navn på webdisken) og passord til begge kontoer. Ha dette liggende foran deg.

2. Finn så ut hvilke stasjon din nåværende webdisk bruker (f.eks: y: eller w: osv.)

3. Gå til din startmeny og velg kjør, skriv så cmd.exe og klikk enter. Dette vil da åpne et svart konsoll vindu.

4. Skriv inn følgende:

net use x: /delete /yes

Husk at du må bytte ut x: med den stasjonen du fant ut at du bruke.

5. Nå er tiden inne for og koble til webdiskene. Skriv inn følgende:

net use x: \\webdisk1.lagringsplass.net\webdisk1 passord1 /user:webdisk1 /persistent:yes

Du må bytte ut webdisk1 som du ser skrevet 2 ganger over, til din webdisk. Bytt også ut passord1 til ditt passord for din webdisk. Trykk så enter.

6. Du kan nå gjøre punkt 5 på nytt med da din andre webdisk konto. Etter dette vil du se at du har 2 webdisker innstallert.