Hvordan oppretter jeg mysql database?

1. Logg inn på cPanel-kontoen din.

2. Finn "Databases" -delen og klikk på "MySQL Database Wizard".

3. Skriv inn et navn for databasen og klikk på "Opprett database".

4. Skriv inn et brukernavn og passord for databasen og klikk på "Opprett bruker".

5. Knytt brukeren til databasen ved å velge brukeren og databasen fra nedtrekkslistene og klikk på "Legg til bruker til database".

6. Gi brukeren nødvendige rettigheter ved å merke av for passende alternativer og klikke på "Fullfør".

7. Du kan nå bruke databasen og brukeren til å koble til og håndtere databasen fra en MySQL klient eller fra programvare som krever MySQL-database.