Hva er et Inaktivt Domene?

Et inaktivt domene, er et domenenavn som ikke er direkte tilknyttet et webhotell. Det kan være mange forskjellige grunner til å registrere et Inaktivt Domene (kun domene), istedet for et aktivt (domene med webhotell). Noen av disse grunnene er:


Koble et inaktivt domene mot dine websider

Du velger selv om vi skal koble det inaktive domenet mot hovedmappen din (rot-nivået) på webhotellet ditt, eller mot en undermappe. Har du f.eks. www.domene1.no/mappe/ og ønsker at www.domene2.com skal gå mot denne mappen, så lar dette seg gjøre.

For å få satt en slik peking, ta kontakt med Itpays Support.


Koble et inaktivt domene mot din e-postserver

Du kan koble ditt inaktive domene sammen våde for web- og e-posttrafikk. Når vi kobler sammen ditt domenenavn for e-post, vil det føre til at f.eks. konto1@domene1.no kan også nås via ditt inaktive domene domene2.com, som konto1@domene2.com. Med andre ord, alle e-postkonti som er opprettet på ditt webhotell, kan også nås via ditt inaktive domenenavn.

For å få satt opp at e-posttrafikken sendes mot ditt domenenavn, ta kontakt med Itpays Support så setter de dette opp for deg og dere.


Cloaking og vidresending

Vi tilbyr også såkalt URL-CLOAKING og URL-REDIRECT (vidresending) uten ekstra kostnader. Har du med andre ord et inaktivt domene hos oss, kan du få satt opp dette uten tillegg i pris. Ta kontakt med Itpays Support, så setter de opp dette for deg.

Les mer om cloaking og url-redirect på supportsidene.Tilbake til ofte stilte spørsmål