Hvordan endrer jeg mail-peker/mx-peker?

Det er mulig å endre på ip-adressen mail.dittdomene.no peker til, samt endring av mx-pekere. Først må dere logge dere inn på Min Side.

1. Når en skal endre på ip-adressen mail.dittdomene.no peker til, så klikker dere på Endre oppførings-knappen på høyre side av oppføringen i dns.

Eks:

mail.jobbenklere.com        900      A        193.107.28.60

Her kan dere endre på ip-adressen, som er "193.107.28.60".

2. Når en skal endre på mx-pekeren for et domenet, så må dere først slette de mx-oppføringene som alt står i dns. Dette gjøres ved å klikke på Slett Oppføring på høyre side av oppføringen. Når dere nå skal legge inn ny mx-peker, så skal dere legge inn følgende i de forskjellige feltene:

Navn:                (Dette feltet skal stå tomt)
Time-To-Live:     (Dette er tiden dns bruker på å oppdateres) Standard er 15 min.
Type:                MX
Verdi:               (Her legger dere inn den nye mail-serveren med prioriteten først)

Eks:

Navn:                                     TTL         Type                Verdi

jobbenklere.com       10800    MX         10 mail.jobbenklere.com