Hvordan videresender jeg mitt domene til en eksisterende webside?

Alle kunder har tilgang til videresendinger og cloaking gjennom Min side. Har du ikke vært innlogget i Min side før kan du be om passord her.

For å opprette en ny videresending (peking) velger du Videresendinger og cloaking, og trykker på Opprett videresending. Hvis du for eksempel skal videresende olasbilverksted.com til olasbilverksted.no, fyller du ut skjemaet sånn:

Etter at du har fyllt skjemaet, trykker du på Lagre. Hvis alt gikk bra, vil videresendingen være aktiv innen 24 timer.