Hvordan setter jeg opp en epostkonto i en Samsung mobil

Denne guiden hjelper deg til å sette opp e-post på din Samsung telefon. Vi anbefaler at du benytter deg av IMAP (imap4) siden du med stor sansynlighet vil sette opp din epostkonto fra flere enheter, og trenger derfor synkronisering. Les mer om våre anbefaleringer når det kommer til valg av POP eller IMAP.

- Velg E-post fra programmenyen:

Skriv inn din e-postadresse (2) som du opprettet via mail-administrasjonen. Skriv inn ditt passord (3) som du valgte til epost-kontoen. Klikk så på Manuelt oppsett (4)

Velg konto-type IMAP-konto (5)

Endre feltet brukernavn (6) så denne viser hele din epostadresse:

Gå nedover på skjermen og skriv inn mail.itpays.no IMAP-server (7).

Sikkerhetstype (8) velger du SSL.Dette gir deg kryptert forbindelse til din server.Klikk så på Neste.

OBS! Enkelte eldre Samsung modeller kan få sertifikatfeil. Dette fordi din telefon ikke har det nyste root-sertifikater (CA) installert, og gjenkjenner ikke vår sertifikat-utsteder. Dere kan da velge SSL (Godta alle sertifikater) eller velge å la sikkerhetstype være Ingen.

Skriv inn mail.itpays.noSMTP-server (9)

Sikkerhetstype (10) kan du velge TLS. (Det er også mulig å velge SSL på dette feltet - vi anvefaler dog TLS, da enkelte operatører kun godkjenner TLS-port 587 som utgående port via andre operatører).

Se til at Krever pålogging (11) er huket av.

Klikk på Neste

I det neste vinduet kan du velge kontoalternativer for din e-postkonto. Instillingene som er forslått av programmet, er OK for de fleste. Trykk derfor på Neste hvis du ikke trenger å endre på disse.

Skriv inn navnet ditt i Ditt navn (vises på utgående meldinger) (12)

Klikk på Utført (13)

Du har nå satt opp epost på din Samsung telefon.