Hvor kan jeg se statistikk for mitt domene?

Om du har webhotell hos oss, har du også tilgang til statistikk for ditt domenenavn. For og se denne kan du logge deg inn på min side (se link nederst til høyre i menyen) og velge domenenavn i menyen du så får opp etter at du har logget  deg inn. Klikk deg så inn på domene du ønsker se statistikk for.

Har du ikke vært innlogget i min side før? Da ber du bare om og få passord tilsendt her.

For kunder som benytter cpanel

Du kan se statistikk for ditt domene på cPanel ved å følge disse trinnene:

1. Logg inn på cPanel-kontoen din og naviger til "Metrics" -delen.

2. Klikk på "Awstats" -ikonet.

3. Velg domenet du ønsker å se statistikk for.

4. Velg ønsket tidssone.

5. Klikk på "View" for å se statistikken for domenet ditt.

6. Du vil nå se en detaljert oversikt over statistikken for ditt domene, inkludert antall besøk, sidevisninger, trafikkildene og mye mer.