Hvordan legger jeg ut mine hjemmesider?

Det er flere måter å laste opp dine hjemmesider til Itpays sin webserver. Hvilken metode du velger, er opp til deg, og avhengiger av hva slags programvare du har installert på din PC/MAC datamaskin.

Laste opp sidene dine ved hjelp av en FTP-klient

Dette er den mest brukte måten å publisere hjemmesidene sine mot webhotellet ditt. Hvis du ikke har en eget FTP-program, kan du laste ned et her (Støtter Windows, Mac og Linux): FileZilla. Vi gir desverre ikke support på dette, men det er mye informasjon på deres websider om bruk av programmet skulle du trenge hjelp.