Hvordan legger jeg ut mine hjemmesider (FTP klient)?

Det er flere måter å laste opp dine hjemmesider til Itpays sin webserver. Hvilken metode du velger, er opp til deg, og avhengiger av hva slags programvare du har installert på din PC/MAC datamaskin.

Laste opp sidene dine ved hjelp av en FTP-klient

For å koble deg til en FTP-server med FileZilla, følg disse trinnene:

1. Last ned og installer FileZilla: Gå til FileZilla-prosjektets offisielle nettside (https://filezilla-project.org/) og last ned FileZilla-klienten for ditt operativsystem (Windows, macOS eller Linux). Installer programmet etter at nedlastingen er fullført.

2. Åpne FileZilla: Dobbeltklikk på FileZilla-ikonet for å åpne programmet.

3. Skaff FTP-serverdetaljer: Du trenger følgende informasjon for å koble til en FTP-server:

4. Koble til FTP-serveren: I FileZilla finnes det et hurtigtilkoblingsfelt øverst i hovedvinduet. Skriv inn vert, brukernavn, passord og port i de respektive feltene og klikk på "Quickconnect" (Hurtigtilkobling). Hvis du bruker standardport 21 for FTP eller 22 for SFTP, trenger du ikke å skrive inn portnummeret.