Hvordan lager jeg mine egene websider?

Det finnes mange forskjellige programmer for å utvikle egne websider. Microsoft har et som fungere meget bra (Microsoft Expression Web) eller Adobe Dreamweaver osv. Men det finnes andre programmer du kan laste ned fra internett også. Prøv og søk på webdesign software osv på eks www.google.no. Vi kan desverre ikke hjelpe til med dette eller gi support på programmer du måtte installere. Dette er derfor bare tips fra vår side.

Det finnes også en rekke ulike publiseringsløsninger på internett du kan laste ned gratis. F.eks Joomla eller Wordpress. De kan enkelt installeres på ditt webhotell hos oss. Database kan du opprette i min side, som ofte disse løsninger krever.