Hvordan setter jeg opp en epostkonto i Thunderbird?

Du kan følge disse trinnene for å sette opp din e-postkonto i Thunderbird:

1. Åpne Thunderbird og klikk på "File" (fil) i øverste venstre hjørne av skjermen.

2. Klikk på "New" (ny) og velg "Existing Mail Account" (eksisterende e-postkonto) fra rullegardinmenyen.

3. Skriv inn navnet ditt, e-postadressen din og passordet ditt i de aktuelle feltene, og klikk på "Continue".

4. Thunderbird vil nå prøve å automatisk konfigurere kontoen din. Hvis det ikke fungerer, må du skrive inn innkommende og utgående serverinformasjonen manuelt. Dette inkluderer servernavn, portnummer og autentiseringsmetode.

5. Når du har skrevet inn serverinformasjonen, klikker du på "Done" (ferdig) for å fullføre konfigurasjonen.

Nå er e-postkontoen din satt opp i Thunderbird, og du kan begynne å bruke den til å sende og motta e-postmeldinger.

Oppsett for konto hos IT PAYS AS

Inngående server: mail.itpays.no
- type: IMAP
- port (kryptert SSL): 993
Utgående server: mail.itpays.no
- type: SMTP
- port (kryptert STARTTLS): 587
Brukernavn: Hele din epostadresse
Passord: Passord dere valgte i kontrollpanel