Synkronisere mapper med serveren for Iphone og ipad

For å sørge for at e-posten blir lagret både på enheten og på serveren samtidig trenger du gjøre følgende:

Gå til "innstillinger" --> "Mail" --> "Konto" --> "Din e-postkonto" --> "Avansert"

Trykk Utkast-postkasse og velg Drafts. (eller den du ønsker benytte for dette.)
Trykk Sendt-postkasse og velg Sent. (eller den du ønsker benytte for dette.)
Trykk Slettet-postkasse og velg Trash. (eller den du ønsker benytte for dette.)

For å fullføre oppsettingen trykker du Konto og Ferdig.