Får ikke slettet mail eller lagt inn sendt mappen (outlook)

Forsøk følgende

1. Åpne Outlook på datamaskinen.

2. Klikk på "Fil" -fanen øverst på skjermen.

3. Klikk på "Kontoinnstillinger" og velg deretter "Kontoinnstillinger" igjen fra rullegardinmenyen.

4. Velg e-postkontoen du vil endre rotbane prefikset for, og klikk på "Endre".

5. Klikk på "Flere innstillinger" og velg deretter "Avansert" -fanen.

6. Under "Mappelisten", endre rotbane prefikset i feltet "Rotmappebane" til ønsket verdi. Skriv inn INBOX med store bokstaver.

7. Klikk på "OK" for å lagre endringene, og klikk deretter "Neste" og "Fullfør" for å fullføre konfigurasjonsprosessen.