Hvordan kan jeg bytte eier på et domene?

Dette må gjøres i min side. Om du er kunden som skal overføre domene kan du gjøre følgende:
(Domener kan eies av både bedrifter og privatpersoner (max 5 .no domener pr. privatperson)

1. Logg deg på MINSIDE på: http://itpays.no/customer

2. Klikk på "Domenenavn".

3. Velg domene du ønsker å overføre til ny eier.

4. Klikk på "Endre eier" under feltet "Eier".

5. Fyll ut ny epostadresse som skal være tilknyttet ny eier.

6. Følg så hendvisningene som kommer pr. e-post.

Om du ikke før har hatt tilgang til min side må du be om passord første gangen. Da går du til denne siden her og fyller inn domene ditt. Du vil så bli tilsendt passord på mail adressen vi har på deg.

Er mail adressen feil i vårt system, må du først be oss endre denne til en du bruker.